Cum poti prelungi durata unui trial fara sa expire?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

68493 soft trial Cum poti prelungi durata unui trial fara sa expire?

Ca sa putem testa o aplicatie, producatorii ne lasa de regula sa o instalam si sa o folosim de proba de regula intre 1 si 30 zile, apoi ni se cere un pret daca dorim sa beneficiem in continuare de serviciul respectiv , ei bazandu-se pe faptul ca ne-a picat cu tronc softul si il vrem cu orice pret (ex. Antivirus). De regula nu prea ne convine sa platim serviciul si daca nu stim cum sa ii prelungim valabilitatea, dezinstalam aplicatia si o reinstalam pentru inca 30 de zile, apelam la un alt program similar, imprumutam softul de la cineva cunoscut sau gasim o versiune free care totusi nu este 100% eficienta pentru ca altfel nu am beneficia de aplicatie gratuit, nu?
In ziua de azi orice serviciu se plateste, dar daca cunosti metoda de a pacali producatorul care incearca sa te taxeze, atunci beneficiezi de solutia optima gratis pentru sistemul tau.
Ca sa prelungesti durata de viata a trialelor exista niste metode pe care le puteti testa. Un program care va ajuta sa inghetati timpul astfel incat durata trialului sa nu se mai termine se numeste Time stopper. Dezavantajul este ca de fiecare data cand porniti softul aflat in probe pe calculator trebuie sa opriti si timpul cu Time stopper-ul. Desigur ca nu trebuie sa spuneti corect data la care ati instalat trial-ul pentru ca sa nu se scurga timpul.
Poate ca nu va place aceasta metoda, dar puteti opta pentru urmatoarea. Puteti modifica manual data si ora sistemului de operare, incat aplicatia sa para mereu in probe. Daca nu te ametesti uitand complet data reala, atunci etoda functioneaza.

inele de logodna
Google-Translate-Romanian to En Google-Translate-Romanian to French Google-Translate-Romanian to German Google-Translate-Romanian to Italian Google-Translate-Romanian to Spanish Google-Translate-Romanian to PT
Powered by

Autor:


Pentru probleme tehnice folositi pagina de

Lasa un comentariu