Internet Explorer 8 gratuit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Descarca Internet Explorer 8 gratuit

Internet Explorer 8 este un browser de generatie noua si reprezinta un pas major din punctul de vedere al utilizarii, al administrarii si al suportului pentru design si dezvoltare de aplicatii Web.

Un clasament global al securitatii online, realizat de compania NSS Labs arata ca cea mai noua versiune de browser de la Microsoft, Internet Explorer 8, este cea mai buna.

Divizia din Romania a consortiului american a demarat o campanie de comunicare prin care consumatorii sunt informati despre importanta sigurantei cumparaturilor efectuate prin intermediul site-urilor de vanzari online.

Cu noile caracteristici InPrivate ale Internet Explorer 8, este asigurata stergerea istoricului de cautari, iar paginile de Internet temporare si cele "cookies" nu raman inregistrate pe computer.
Comparativ cu alte motoare de cautare, Internet Explorer 8 beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva phishing-ului din industrie prin lansarea Filtrului Phishing.

Pana in prezent, Internet Explorer 8 a avut peste 275 de milioane de blocari de atacuri informatice.

Daca v-au convins aceste informatii si vreti sa-l incercati, il puteti descarca gratuit de aici:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=142198.

inele de logodna
Google-Translate-Romanian to En Google-Translate-Romanian to French Google-Translate-Romanian to German Google-Translate-Romanian to Italian Google-Translate-Romanian to Spanish Google-Translate-Romanian to PT
Powered by

Autor: Florin Olaru


Pentru probleme tehnice folositi pagina de

Lasa un comentariu