nu stiu cum sa fac sa scap de o parte din ura pe care o port in suflet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Intrebare adresata de alina (82.79.212.91) :

nu stiu cum sa fac sa scap de o parte din ura pe care o port in suflet.cand ma supar simt ca in sufletul meu nu mai incape nici un gram de venin pur si simplu in acel moment imi nu suport pe nimeni in preajma mea ,iar cei care sufera cel mai mult de pe urma mea sunt mama si sorma mea.eu ii ajut pe totzi sa scape de toate problemele pe care le au sunt ca un psiholog pentru ei dar pe mine nu ma pot scapa de problemele mele.am nevoie de un sfat ce as putea sa fac in aceasta privinta.Raspuns:

Incearca sa ai mai mult rabdare cu cei din jur. Nu ii pedepsi pe toti pentru o suparare de-a ta. Este bine ca realizezi efectul negativ pe care il are furia ta asupra celor dragi. O schimbare in viata de zi cu zi ti-ar putea aduce putina lumina. Petrece mai mult timp cu prietenii, povesteste-le ce simti, cere ajutor. Cu timpul vei putea sa-ti exprimi mania in asa fel incat sa nu ii afecteze pe cei care iti vor binele si iti sunt alaturi. Familia te va intelege tot timpul si te va sprijini, asa ca nu ezita sa apelezi la mama sau la sora ta. Poate ca nu te vor scapa definitiv de probleme, dar cu siguranta vei putea sa le depasesti mai usor.

inele de logodna
Google-Translate-Romanian to En Google-Translate-Romanian to French Google-Translate-Romanian to German Google-Translate-Romanian to Italian Google-Translate-Romanian to Spanish Google-Translate-Romanian to PT
Powered by

Autor: Florin Olaru


Pentru probleme tehnice folositi pagina de

Nici un comentariu la articolul nu stiu cum sa fac sa scap de o parte din ura pe care o port in suflet

  1. Monica says:

    Cred ca putem discuta despre aceasta problema. Si eu am trecut prin ea. monika_bya e id-ul meu de mess

Lasa un comentariu